DIY | Bunga Hiasan di dalam Kotak


Bunga Hiasan di dalam Kotak

Dah lama tak ber-DIY. Kali ini aku nak tunjuk cara-cara membuat bunga hiasan di dalam kotak. Idea asal bagi bunga hiasan ini aku tengok di Pinterest. Bagi mereka yang memang gemarkan DIY Pinterest memang terbaik untuk dijadikan rujukan. Memandangkan aku suka sesuatu yang mudah, cepat dan ringkas maka aku ubah suai sikit dari konsep asal. Tak kisahlah yang penting hasilnya cantik di pandang :). Terpulang kepada citarasa masing-masing bunga ini boleh dijadikan hiasan di meja televisyen, meja makan (as a centerpiece) ataupun di atas pelamin.

Review | Executive Suite, Hotel Grand Bluewave [Johor Bahru]

Pengalaman Menginap di Hotel Grand Bluewave, Johor Bahru | Merupakan hotel 4 bintang dan terletak di tengah bandar Johor Bahru, hotel ini menawarkan pengalaman penginapan yang menyenangkan dan tentu nya keselesaan yang di idamkan oleh setiap pengunjung. Paling seronok, kita boleh melihat jambatan antara Johor dan Singapura melalui tingkap hotel. 

Bilik yang diberikan kepada aku ketika itu ialah Executive suite. Terdapat 2 pilihan iaitu sea view dan city view malah ada diantaranya yang mempunyai balkoni. Bilik aku? Balkoni Non Hado cuma sea view aje. Pendapat aku ialah bilik yang sangat luas, susunan perabut yang kemas dan selesa. Siap ada lounger area dengan sofa, coffee table dengan TV. Dapur untuk masak-masak pon ada jugak. Kira complete package lah kalau ambil executive suite nih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...