W.W | Komen Luahan Hati Seorang Perempuan


Percayalah ada yang lebih baik sedang menunggu :)
InsyaAllah

13 comments

  1. takpe la RM2500 setengah jer rugi dari di tipu lebih lama. kita positif.. at least dia hanya mampu tipu sekali tidak lagi berkali kali. Hikmah di sebalik kejadian

    ReplyDelete
  2. kesiannye...nmpak sgt dia dekat sbb nk pkai duit utk tunang..xgune punye laki...isk (emo jap)

    ReplyDelete
  3. Kasihan. Tetapi syukur Alhamdulillah juga, kerana Allah menunjukkan rupa sebenar lelaki itu kepadanya sebelum terlajak menjadi pasangan hidupnya. Lebih baik hilang duit dan kehilangan rasa cinta daripada hilang kebahagiaan dan merana seumur hidup bersama lelaki yang tak pernah mencintai kita.

    ReplyDelete
  4. Ada hikmah dan pengajaran di sebalik apa yang berlaku....nasib baik kena tipu tak lama...kalau dah kawin tiba2 tau penipu lagi naya huhu...

    Jom join SEGMEN di blog saya....tinggalkan url blog anda di sana...sama-sama kita blogwalking nanti okey

    http://diarymissnick.blogspot.com/2014/06/segmen-jom-blogwalking-1.html

    ReplyDelete
  5. Kesian.. mmg tak patut betul.. in shaa Allah, pasti ada yg lebih baik nanti... aamiin..

    ReplyDelete
  6. Hmmm..pasti ada hikmahkan Licha...

    ReplyDelete
  7. susah gak nak baca komen dia..hehehe..tapi kesian laa bila benda2 macam nie terjadi...kalau bagi orang loan tanpa ada sebarang agreement memang susah kalau nk mintak balik...tapi pengalaman dia tu lan rasa akan mendewasakan dia untuk lebih berhati-hati ketika bercinta...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. semoga kita berhati2.. kesian pula nasib dia.

    ReplyDelete
  9. RM2.5K..keji betul..huhu kesian dia..memang tak berkat la dah menipu, pinjam tak bayar..haishh semua tu pengalaman..

    ReplyDelete
  10. Nasib baik cepat sedar.
    Kalau sampai kahwin, lepas kahwin semua........


    **SALE SEHINGGA 4 JULAI 2014!!!
    http://nadyabubble.blogspot.com/2014/06/sale-jualan-penghabisan-stok.html

    ReplyDelete
  11. banyak jugak tu..kesiannya tak pasal kena tipu camtu..takpe ade hikmah disebaliknya..ada yang terbaik :)

    ReplyDelete