W.W : Ketahui Personaliti Melalui Kedudukan Tidur

A lil something for today. 

Just for fun. 


I am a Yearner, sometimes a Starfish. :) 

Tengok sini : Rokok John tak sah? 


48 comments

  1. klu tido menonggeng plak?? hehehe

    ReplyDelete
  2. alamak ika banyak style tido laaa,
    kalau ikut gambar, feotus, yearner, freefaller (dah jarang amalkan), starfish haaa :D
    paling baik amalkan tidur cara nabi muhammad, iaitu badan mengiring ke sebelah kanan~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak jenis ye. hihi..
      kalau akak macam tu je lah. gerak sekali dua je. tapi bangun mesti sama balik

      Delete
  3. Replies
    1. macam mana tu? gaya berkawat ke? heeee

      Delete
  4. Style tidur pun melambangkan personaliti . Wahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. kajian omputih. biasa lettew. semua nak dikajinya

      Delete
  5. akak tak tau gaya tido sendiri haha..

    nanti nak suruh teman sekatil tgkkan gaya tidur akak hikhik..

    ReplyDelete
  6. heee.. teman yg mengerng ke kanan tu

    ReplyDelete
  7. pergh!!yang nombor 1 tu memang tepat la haha kantoi sudah...

    ReplyDelete
  8. wah..sy tido style yearner..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..position tu pon yg sunat kita tidur kan

      Delete
  9. wahhaha... masa mula-mula tidur tahulah... tapi bila dah start mimpi tak tahu dah gaya macam mana... bila jaga, kedudukan dah jadi lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. jangan bangun tidur bawah katil sudah lah

      Delete
  10. Huhh..mama mcam2 style tidur untuk semalam jadi tak tahu nak diketegori kan yg mana satu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiranya Mama freestyle la ni.. heee :)

      Delete
  11. segan nak cakap.. ada salah satu ciri akak di atas. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. tapi kadang2 bukan 1 je gaya sampai 4,5 jenis pon boleh

      Delete
  12. Em ni mcm tdr ala yoga pun ada hehe...

    ReplyDelete
  13. good sharing.Mine?biarlah rahsia..hehehe

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. haha.. hm.. itulah kan.. mest byk bergerak jgk pon masa tidur

      Delete
  15. kita tidur berubah-rubah mengikut keadaan..he..he

    ReplyDelete
  16. Sy sblum tudur mesti nk mcm yearner tu.. tp klu dah tido x tau mcm mana jadinya.. :D
    menabung inti sini.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. of coz la.. cuba pasang cctv time tdur. baru tau cmne. heee

      Delete
  17. Replies
    1. itulah. omputih ni rajin sgt buat research ..

      Delete
  18. yang mana satu yer.. kdg2 cara tidur melambangkan mood time tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hm... kalau sedih mesti mcm featus kan? hihi

      Delete
  19. Replies
    1. hehe..licha xpndai tidur cmtu. rasa tak selesa pulak

      Delete
  20. camne aku nak tau style aku tido sedangkang masa tu aku tgh tido...woooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena ada orng perhati time awak tidur.
      tak pun psg cctv dlm bilik. haha

      Delete