Proton Iriz- Betul2 ONz

Proton IRIZ Betul2 ONz

Perasaan memandu kereta baru memang sangat mengujakan. It can be Exiciting, Awesome, Cool, Fantastic and so much more. Apatah lagi kalau kereta tersebut merupakan model keluaran baru dan masih ramai yang belum memandunya. Presenting to you the talk of the town -  the NEW Proton Iriz :)
https://www.betulbetulonz.com.my/
 Dari website je pun dah nampak aura stylo dan sporty, ternyata Proton Iriz memang mampu menepati cita rasa golongan anak muda. Bawa awek pergi dating, dekat traffic light mesti orang usha.. Perghh!.  Well i am a puan now, so doesnt matter which car I am in, nobody will turn their head.

Bagi sesiapa yang masih tercari-cari kereta baru untuk dibeli Proton Iriz boleh di jadikan pilihan. Harga bagi Proton Iriz bermula dari RM 42,438 hingga RM 62,888. Such an affordable price for a good car I have to say. There are many colors that you can choose from - Citrus Green, Genetic Silver, Fire Red, Silver Moondust, etc.
https://www.betulbetulonz.com.my/


Thank you Nuffnang for the CPUV this time.

 CPUV Proton PCC dari Nufnang



 No matter what car you drive, buckle up and be safe :)

12 comments

  1. Proton IRIZ ni memang nampak mengancam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hope fully its up to expectation la kan?.
      :)

      Delete
  2. Kenapa saya rasa Iriz ni macam menyamai rekabentuk kereta yg lain? But nvmlah kan.. pendapat masing2.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. licha pun pikir camtu sebenarnya :) tak sabar nak tengok bila dah ada atas jalan.

      Delete
  3. Tahniah Licha..

    Proton Untuk Licha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu :) dah lama licha tak bw blog santai.
      sorryy

      Delete
  4. saya dah pi tengok..kecik la..tak sesuai untuk orang dah bekeluarga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin orang baru berkeluarga dengan golongan bujang sesuai la kot ye?.
      tenkiu for the info. licha tak sempat pergi tengok live lagi.

      Delete
  5. tahniah awak.. nina pun dpt juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayy.. sama-sama tahniah untuk kita berdua.

      Delete
  6. Sesuai utk jiwa2 org muda kan? Trendy dan cool!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. sebab design dia pon lebih sporty.

      Delete