Is it a Penguin? . Or a Whale?

lama aku tenung gambar ini untuk mencari apa yang digelakkan orang lain.
oh. its a whale! but wait. kaki dia macam Penguin.Beheee.. 
biasanya hari isnin macam ini lah.


#confius

source- 9gag.com

20 comments

  1. Replies
    1. best kot kalau ada dalam bentuk teddy bear. :)

      Delete
  2. tengok atas whale, tengok bawah penguin. tengok semua..... photoshop kot... hehehehe....

    ReplyDelete
  3. Gabungan DNA dari Penguin dgn Paus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. behee.. :) yup right. mungkin diorang edit je kot

      Delete
  4. walaupun pelik tapi comel.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dapat sekor best jgk.. :) ganti ayam

      Delete
  5. hybrid ni. haha.
    tak kisah la mana2 pun, yg penting comel! hehe

    ReplyDelete
  6. Ohh... ni namanya Penghale ni Licha hahaa..
    gosok gigi 3x dgn colgate.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. kelakar je nama nya. Penghale gituww

      Delete
  7. Dua-dua pun ok Licha..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. <tengok dah lama baru nak reply komen. sorryyyy

      Delete
  8. ini namanya Pengwhale (disebut peng - wel)..hahahah

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. siapa yang takde keje sangat photoshop gambar ni.. hahahaha.. kalau digabungkan. pengwhale... lama2 jadi sewel.. ihkihkih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah kan.. tapi hasilnya comel sgt.. kalau jual kt kedai sure licha pergi beli

      Delete
  10. confused gak ni..hehehe..whale or penguin still cute :)

    ReplyDelete