Khasiat Makan Buah. Ini bukan double stemcell.

Siapa sini makan supplement nak ganti pengambilan buah sila angkat tangan?
Aku lah tu antara orangnya. 

Kata tak sempat nak pergi pasar/shopping mall tapi ada je masa nak whatsapp penjual Shaklee nak order Vitamin C sebotol. Hah.. Apa cerita cik Licha oiii.  

Paku kaca dulang serpih, kata orang aku yang lebih. 
Jadi jom makan buah. 


Seminggu sekali aku beli sekilo pelam lemak, cicah dengan kuah Mak Bee sambil baca buku. 
Tu hobi aku lah...

15 comments

  1. makan buah boleh melawaskan. vitamin shaklee memang terbaik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hm.. licha beli sebab kawan jual. :) support member lah katakan.. hihi

      Delete
  2. dalam2 bnyak2 tu satu pun xleh tolak..
    rugi kalau tolak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sehari sekurang-kurangya 1 jenis buah kena makan.. :)

      Delete
  3. sedapnya buah anggur... huhuhu. feveret.. tapi xleh mkn bnyak la kak licha... nanti semput... hehehhe

    ReplyDelete
  4. akak suke makan buah tembikai...slurpppp

    ReplyDelete
  5. semua suka! buat jus tembikai sedap! yummeh!

    ReplyDelete
  6. makan shaklee jugak?
    saya pernah dulu.. tapi dah stop.. sebab tak konsisten.. hehe..

    ReplyDelete
  7. sedapnya kita suka makan fresh fruits...

    ReplyDelete
  8. last time makan buah masa duk kat rumah, petik pelam muda kat pokok, cicah garam.. hehe

    ReplyDelete
  9. buah tembikai ! my favourite ! ahaha sebiji pun boleh makan seorang ! xD baru tahu khasiat dia lol

    ReplyDelete