Review - BB Plus Collagen. Berkesan ke?

Kalau korang perasan, antara hadiah untuk GA aku haritu salah satunya ialah BB Plus Collagen 1 kotak yang bernilai RM180. Produk yang macam best je kan?. Jadi akak sponsor Azilda bagi aku cuba sample  BB Plus Collagen ini.

Sebelum cuba ada jugak lah aku godek-godek review di Internet pasal BB Plus Collagen ini. Wahh.. tengok manfaat dia macam bagus je nih. Betul ke apa yang diperkatakan itu? Bukan apa, aku pentingkan ke aslian testimoni dari orang yang betul-betul mengamalkannya. Tak mau lah yang jenis kopi pes digunakan secara berjemaah. Haha. 


Mari tengok pendapat aku :

Rasa. Rasa dia macam berry sikit. Walaupun antara bahan yang digunakan ialah Kolagen Ikan, bila bancuh dengan air tak ada bau pelik atau memualkan. Kalau korang pernah minum Aurawhite,  K Colly, BB plus ini kira sedap jugak lah.

Kesan. Setakat aku cuba sample memang tak boleh nak bagi komen umpama dah pakai setahun lah kan. Common sense kan?  Cuma memang aku sengaja minum masa muka naik jerawat. Alhamdulillah, belum sampai 2 hari jerawat dah surut, warna pun dah tak merah walaupun tak letak krim jerawat sebab nak uji keberkesanan produk ini sendiri. 

Harga. Dalam 1 kotak ada 20 sachet dijual dengan harga Rm180. Tapi kalau nak harga yang boleh kawtim korang contact akak Azilda ye. Harga kasih sayang yang bakal diberikan beserta dengan layanan yang mesra pelanggan. Akak ni sempoi jugak lah bagi aku. PR dia marvelous.  

muka berjerawat aku.

Kalau yang tak pernah minum segala jenis minuman collagen pulak, aku boleh sarankan untuk cuba BB Plus Collagen sebab ianya selamat dan bebas daripada bahan beracun. Lagipun tak ada siapa pon yang suka kalau muka ada jerawat lama-lama kan? . Cuma kalau korang cari produk yang asal  minum 5 jam terus putih, mintak maaf dik non ye. Baik kau pergi inject, seminit terus tegang. 

Kalau dah minat nak beli boleh lah cari kat:

Nak sembang lebih sikit boleh la whatsapp :
Adliza Azilda : 0172711930

Mesti kau nak seller yang boleh dipecayai dari segi servis yang tip top dan yang boleh dibuat kawan kan. 
Aku dah tahap bestfriend dah. Hehe..

Kalau antara azam 2014 korang nak cantik macam Che Ta silakan lah cuba produk BB Plus Collagen.



p/s: Ini adalah pendapat jujur aku tentang sesuatu produk, tak ada berat sebelah.
Kalau korang nak aku review, hantar email - n.lizanora@gmail.com

19 comments

  1. Wahh. Menjadik lah ni? Congrats kak hehehehe :3

    ReplyDelete
  2. mcm best jer, boleh try gak ni, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best pun =) sekali rasa jatuh cinta terus =) gud luck

      Delete
  3. Nad pun pernah menang ni! Rasa berbaloi join ga hehe. Tapi ibu yang minum, Nad sempat rasa 1 sachet je. Rasa dia memang terbaik lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. gud luck.. mana tau nad yang menang bbplus tu =)

      Delete
  4. wah menarik, nak try jugalah nanti :)

    ReplyDelete
  5. 1 kotak 180.. macm tak mampu je.hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh contact kite untuk harga terbaeekkk macam licha ckp tu =)

      Delete
  6. smkn tua kulit smkn kusam.. ade rwtn x ek.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bbplus ni fungsinya Bagaimana BB Plus Bertindak?
      Mod tiga tindakan:
      1. Memulih - Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi
      rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah
      2. Membina - Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida
      3. Memperbaharui - Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru

      jika diamalkan selalu, insyaallah maslah kulit kusam tu dpt diatasi =)

      Delete
  7. mahal juga tp org ckp barag mahal mesti berkesan kan.. semoga licha semakin comel :)

    ReplyDelete
  8. ramai cakap ianya bagus.. tapi bagi akak harganya agak mahal juga.. menabung inti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. harganya quite affordable juga. kalau nak bandingkan dgn kolagen yg lain, harganya masih dalam range yg murah =)

      Delete
  9. Yaaaaa, tahap besfren dah.. tq licha for the review =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gud luck for bisnes ye sis :) God bless

      Delete
  10. wahhhhh, kalau ada good result means sesuai laa dengan licha...ika tak berani nak cuba sebab takut ada effect negative...hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. cari produk yg ada kelulusan KKM. Pastu tengok bahan-bahan yg dia letak.
      so far kalau nak cuba baik yg femes sikit. sebab senang. haha.. terjamin la jugak keselamatannya tu

      Delete