[Gambar] 7 gambar langit tercantik di Dunia

Seoul, South Korea.

Gambar pemandangan yang cantik dan  mendamaikan sememangnya mampu menarik minat aku. Wallpaper laptop pun aku lebih suka letak gambar pemandangan. Rasa lebih tenang bila nak buat kerja. 
Dah la kerja serabut, kalau tengok wallpaper yang serabut jugak lagi stress aku rasa. 
Antara semua, aku paling suka gambar Dubai, sangat epic. hehe.. 

 Bangkok, Thailand


 Beijing, China

 Boston, USA

 Paris, Perancis

Taipei, Taiwan

Dubai, Emiriah Arab Bersatu


Nak tengok lagi, klik Sumber 

34 comments

  1. Replies
    1. pandai betul diorg ambil gambar. kan

      Delete
  2. suka tengok yang kat boston, taiwan and bangkok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boston tu bulan dia cantik sgt. :) terpukau

      Delete
  3. cantik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! like3x hihi

    ReplyDelete
  4. Subhanallah .. Cantiknyaaa .. Suka yg Emiriah Arab Bersatu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah kita.. hihi. .semua pun cantik

      Delete
  5. cantik sangat view kat atas especially korea :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. pandai fotographer cari angle yg cantik

      Delete
  6. Salam kenal... memang cantik sangat

    ReplyDelete
  7. yg gambar dari UAE tu ambil dari bangunan burju khalifah kan..? unik..!!!

    ReplyDelete
  8. cantik sgt view tu..suka yg boston, USA tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. ramai yg cakap cmtu. sebb bulan dia.

      Delete
  9. cantik. paling suka yang Boston tu. sebab bulan tu cantik! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. menarik kan?.. hihi.. bulan dia cantik sgt

      Delete
  10. Replies
    1. kan dear ? tak sangka boleh cantik smpai cmtu

      Delete
  11. Kita suka Boston and Taipei..cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bulan dengan matahari.. hihi.. best2.

      Delete
  12. views kat arab tu memang tkejut la tgk..
    tak sangka siap de kabus bagai hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb bangunan dia tinggi2.. hehe. tu yg nampak awan tu

      Delete
  13. lawa la suma gambar2 tu..sesuai bt wallpaper.
    tp bleh mnyumbang kpd light pollution kan bila byk sgt lampu time mlm2..huhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. membzir jgk kan? tapi diorg ni mostly developed country.
      cantik sgt pemandangan kat sana

      Delete