[Gambar] Sekurus, Secantik dan Sejelita Kate Middleton

Kate Middleton 
ketika keluar dari hospital setelah melahirkan putera beliau.

Walaupun baru melahirkan anak pada bulan julai yang lalu, Kate Middleton nampaknya telah berjaya mengembalikan bentuk badannya kepada asal, atau mungkin lebih hot dari sebelum ini.

Kate telah singgah di London's Olympic Park untuk bermain bola tampar. Beliau berada di sana untuk menunjukkan sokongan kepada program amal, SportsAid. Beliau juga merupakan penaung bagi program tersebut.

Ini adalah gambar terbaru beliau.

Kate kelihatan sangat cantik walaupun dengan hanya memakai blazer dan skinny jeans.
 Effortless yet very beauty. 

Perkara yang tentunya menarik perhatian ialah perut beliau. Bagi wanita yang pernah melahirkan anak, pastinya susah untuk mendapatkan perut yang rata (flat tummy)
 tetapi Kate mampu mendapatkan bentuk badan yang kurus dalam hanya 3 bulan.


Semestinya gambar ini mampu membuatkan para wanita lain jeles. 


haaa.. tengok tu... kau hado ? :)

20 comments

  1. begitu menjaga betul kan? jelesnyaaa T__T

    ReplyDelete
  2. mungkin memang secara genetiknya dia mempunyai bentuk badan yang cantik macam tu kot..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi hendak seribu daya :) ramai yang tak jaga badan lepas ada anak

      Delete
  3. Replies
    1. kan????.. hm.. jeles tengok body dia

      Delete
  4. Very the slim kate..jealous..hmmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.. itu lah kan.. kejap je dia dah slim balik

      Delete
  5. Mmg bnyk sykt fesyen yg ingin menjadikannya duta produk.. mmg bnyk rebutan kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula .. lagi pulak kan dia royal. :) cantik je..

      Delete
  6. nangis tengok perut dia! hahaha..Alangkah bestnya kalau dapat perut mcm tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hm.. kena rajin. Tp tu la. Licha yg bujang ni pon xdpt la smpi cmtu

      Delete