[gambar] Kreativiti Ibu ketika Anak sedang Tidur



Karya kreatif ini dihasilkan oleh Sioin Queenie Liao yang merupakan seorang artis freelance menetap di California. 
Ibu kepada 3 orang anak ini suka melibatkan anak-anaknya di dalam hasil seni beliau.  

Gambar berikut ialah anak Queenie yang berusia 3 bulan -- Wengenn. 
Gambar- gambar ini diambil ketika anak nya sedang tidur. 

Sungguh kreatif. 





untuk melihat karya-karya Queniee, boleh lah lihat di Facebook beliau. 











p/s: siapa ada jual Catalyst -- Minyak Kelapa Dara?
Aku nak beli. Mohon diskaun. heee.. 

22 comments

  1. so cute and sangat-sangat kreatif..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak trpkir pon nk buat cmni kn.. huhu

      Delete
  2. menarik n kreatif .....mcm2 kekreatifan blh berlaku kan...ayat br KEKREATIFAN hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyle. Kekreatifan pon bolehh.. haha

      Delete
  3. Wah comelll.. menarik & mmg kreatif :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hm. Kalai dgn ayh dia xtw la jdi mcm ne

      Delete
  4. aiyok! comel giler.. mmg kreatif tahap gaban mak dia. hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. tu la. smentara ank kecil boleh la. nnti dh besar kena pkir cara lain plk

      Delete
  5. wahh creative la..selalu tengok rancangan creative ni dlm tv..sekrng x sudah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. tu la kn. genius mak dia. siap buat buku lagi tu

      Delete
  6. wah..budak yang comel bertambah comel..tapi parent mereka memang super creative kalau nak terpikir buat camni..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah betul tu azlan. kalau typical parents mesti dia pun tidur jugak. hahaha..

      Delete
  7. semuanya sangat comel & kreatif. saya follow sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye.. tenkiu so much auza..
      Nnti licha singgah belog ye

      Delete
  8. gigih! huhu..

    kalau sy, tak kuasa nak buat mcm ni.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kn aisya.. hm. Sh la lth jga baby. Xkuasa la nk buat cmni

      Delete
  9. peh..ini keratif sgt... hehe,,comel

    ReplyDelete
  10. hahahaah...
    kreatif giler..
    tak terfikir plak nak wat camtu..
    bolehlah try nnt..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la kan.. hish. tengok orang buat cmtu pon rasa nk buat jgk.
      tapi ank la xd. hahaha

      Delete