[Gambar] Apabila Kucing Ambil Gambar Selfie.


Apakah maksud selfie
A selfie is a type of self-portrait photograph, typically taken with a hand-held digital camera or camera phone.


kalau orang selfie, dah salu tengok dah. 
Jadi aku cadang jom tengok kalau kucing pulak selfie, ada tak dia buat duck face? 


selalunya orang selfie untuk letak gambar kat fb. 

selfie bersama musuh, nak menganjing di kemudian hari.

yang ni pulak, mata sepet macam retis korea.. 

kasi lentok sikit, ni selfie daring dari miss meow.

kalau nak feeling retis, pose pakai spect. aww.. 

kucing yang pandai, dia tangkap guna efek fish eye. 





selfie? macam comel jeww.. 

29 comments

  1. comel gila kucing ni...geram je tgk..

    ReplyDelete
  2. haha..kucing yang paling stylo ialah kucing yang leh selfie...hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. kucing ni perli pengguna2 FB ni..hehe

    ReplyDelete
  4. Yg pakai spek tu mcm cool je.. :D:D

    ReplyDelete
  5. macam ne buat macam ni erk? comel pulak rasa. hehe

    ReplyDelete
  6. Singgah sini jgak dear...haha comel =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu dear :) hehe.. kucing selfie comel kan?

      Delete
  7. hahahaha...omeynyer...
    tgh bayangkan mcm mana Laura selfie...

    *laura tu kucing nory,,hikkkhik

    ReplyDelete
  8. comel comel bile kucing selfie..berebut camera atau nak tangkap..hee

    ReplyDelete
  9. ekekek...nampak cute sangat tenguk yang guna spek tuh,teringin nak jadi model ker..hihi..

    ReplyDelete