REVIEW : Beauty Box yang memuaskan hati | Modbox

assalamualaikum and hey to non muslims..

Since today is my review day i gonna write a review on the beauty box. Have you heard about it?.
well stay tune, because its just worth RM15 including postage.!

Awesome bukan? kotak kecantikan yang boleh dibeli dengan harga cuma RM15 ringgit. Mesti ramai yang akan skeptical pada mulanya, iyelah barang apa yang boleh dibeli dengan hanya RM9, (postage fee - RM6). But its worth more than that. :)

 ini lah rupanya modbox yang aku baru terima hari ini. 

(the flower is not included). :P

konsep beauty box ini sebenarnya dah lama. Sama ada kita bayar dan tahu produk yang bakal diterima (boleh pilih) atau pun tidak tahu barang kecantikan apakah yang bakal korang dapat. 
in short, blind date cenggitu.

As for modbox, korang daftar dekat website dia. Kemudian boleh pilih sendiri produk apa yang korang nak. Dia ada bagi pilihan :) jadi tak de la korang akan end up tak puas hati dengan produk yang korang dapat tu. 

Kena tunggu beberapa hari jugaklah baru dapat modbox ini. Aku purchase 12 September, hari ini (19 September) dapat.  Korang akan dapat e-mail update mengenai Modbox ini. 

Sila baca :


oh Goshh.. I was amused by the way the wrote the message. 
I never ever got a message from any online shop like that. This is Genius.
And they really know how to treat people nicely :) 

Inilah pemandangan yang korang akan nampak bila bukak kotak. 


Agak terharu jugak lah bila tengok ada card yang tertulis nama aku. 
Rasa dihargai sekejap .. T_T 


Mari kita tengok apa yang aku pilih.


1. UNICO | Advance UV Defense SPF 50/ PA+++ 
2. Crabtree & Evelyn | Lavender Hand Therapy
3. Crabtree & Evelyn | Somerset Meadow Eau De Toilette
4. Murad | Hybrids Eye Lift Illuminator
5. Crabtree & Evelyn | Tarocco Orange Body Lotion 

Untuk produk yang ditawarkan, ada yang full size dan juga sample.
Its fair and square right?. U got to try several products. 

Apa yang buat aku lagi suka ialah ada card yang dikepilkan bersama yang mengandungi info tentang produk yang telah kita beli. 
Descriptions given are brief and concise. 
Really helpful for those who has no idea whats the product is about. 

Jadi amacam? Korang rasa nak beli tak? 
Go and visit them here : Modbox



MODBOX
 you are beyond awesome <3

delivery: 3.5/5 
i would be very happy is i receive it the next day  (i dont wanna wait. :P)
products: 3.5/5
more range of products i hope
presentation and PR: 5/5
no flaws. good joob


p/s : sorry for a bit mixture of languages. No offense. :)

6 comments

  1. wah beznye
    comel2 je bende dlm tu

    ReplyDelete
  2. menarik..sure puas hati..kotak pon cantek..kat card pon cetak name..barulah syok..kerana dirimu begitu berharga..hehe

    ReplyDelete
  3. wah...macam2 jugak benda dpt untuk something berharga RM15...hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete